ChargeMaster (Mastervolt)

ChargeMaster Plus on uuden sukupolven akkuvaraajasarja jossa yhteen laitteeseen on integroitu monen laitteen toiminnot. 


Sillä voidaan korvata lisävaraajat, latauksenjakajat ja VSR-releet. ChargeMaster Plus tekee järjestelmästä yksinkertaisemman ja vähentää näin myös kustannuksia.

Monipuolisuutensa ansiosta sillä voidaan ladata käytännössä mitä tahansa. ChargeMaster Plussan uudet ominaisuudet tekevät siitä akkujen parhaan ystävän. Sillä voidaan ladata eri kemialla varustettuja, eri jännitteen omaavia erikokoisia akkuja yhtäaikaisesti. Kaikki akut latautuvat nopeasti ja turvallisesti 3-Step+ latauskäyrän avulla. 

Ainutlaatuiset ominaisuudet

■ Power Boost: lataa täysin tyhjän akun 10% nopeammin. 
■ Multi Voltage: lataa 12 V käynnistysakun 24 V järjestelmässä ilman lisätarvikkeita.
■ Priority Charge: ohjaa saatavilla olevan latauksen tyhjimpään akkuun, nopeuttaen latausta.
■ Smart Input: lataa kolmea eri akkuryhmää moottorin laturin avulla ajon aikana. 

Globaali lataustekniikka 

ChargeMaster Plus toimii lähes kaikilla maailman verkkojännitteillä ja taajuuksilla. Koska se sietää suuretkin jännitevaihtelut ja korkeat lämpötilat, se toimii vaikeissakin olosuhteissa. 

ChargeMaster Plus on tarkoitettu merenkulkuun ja ajoneuvoihin ja sillä on CE, E-hyväksyntä, ABYC, UL, SAE, CEC ja RCM/C. 

Järjestelmän yksinkertaistaminen 

Järjestelmän täytyy tänä päivänä kertoa mitä se tekee. ChargeMaster Plussan näyttö kertoo sen helposti, nopeasti ja ennen kaikkea ymmärrettävästi. Lujaa tekoa olevat ergonomiset kytkennät säästävät aikaa. Integroitu VSR -rele tekee järjestelmän lisäkomponentit tarpeettomiksi ja varmistaa että akut latautuvat myös moottorin laturilla. 

Kaikki tarvittavat kytkennät 

Nykyaikaisessa järjestelmässä kaikki laitteet kommunikoivat. CAN-pohjainen kommunikointi mahdollistaa varaajan ja erilaisten näyttöjen, shunttien ja sähkölaitteiden kytkennän muun muassa CZone®, NMEA ja CANopen -väylien avulla. ChargeMaster Plus voi myös toimia virtalähteenä herkille viestintä- ja radiolaitteille. Sitä voidaan myös käyttää virtalähteenä ajoneuvon tai veneen rakennusvaiheessa.

ChargeMaster Plus yksinkertaistaa latausjärjestelmät. Nopeammin ja turvallisemmin kuin koskaan, tämä all-in-one -latauslaite tarjoaa parhaan vastineen hinnalleen. Missäpäin maailmaa tahansa.